Φυλλάδια Delivery - Χαμηλό κόστος, μεγάλη αποδοτικότητα.

Προσελκύστε περισσότερους πελάτες στην επιχείρηση σας με ένα καλοσχεδιασμένο φυλλάδιο.

Το έντυπο που διανέμεται πόρτα - πόρτα παραμένει ένα από τα κορυφαία εργαλεία Marketing για πολλές δεκαετίες, λόγω αφενός μεν του χαμηλού του κόστος, σε σχέση με οποιαδήποτε άλλη διαφημιστική καμπάνια, και αφετέρου για την δυνατότητα που παρέχει στις επιχειρήσεις να επικοινωνούν τα προϊόντα τους με άμεσω και ουσιαστικό τρόπο. Δεν είναι άλλωστε τυχαίο ότι τον συγκεκριμένο τρόπο διαφήμισης προτιμούν από πολύ μικρές επιχειρήσεις έως μεγάλα πολυκαταστήματα και πολυεθνικές εταιρίες.

Έρευνες έχουν δείξει ότι οι καταναλωτές που ενδιαφέρονται να δοκιμάσουν έναν νέο προμηθευτή λειτουργούν άμεσα. Δηλαδή, την επόμενη κιόλας μέρα από τη διανομή των φυλλαδίων σου θα αποκτήσεις 2 έως 4 νέους πελάτες. Αυτό θα διαρκέσει περίπου 20 έως 30 μέρες από την ημερομηνία έναρξης της διανομής. Συνεπώς, καλύπτοντας την ευρύτερη περιοχή σου με ένα εντυπωσιακό φυλλάδιο μπορείς να αποκτήσεις 50-70 νέους πελάτες μέσα σε 1 μήνα!

Μεγέθη και τύποι φυλλαδίων.

Ένα πολύ σημαντικό στοιχείο για την απόδοση του φυλλαδίου σου είναι και ο σχεδιασμός του. Το φυλλάδιο σου αποτελεί την εικόνα της επιχείρησης σου με το δυνητικό πελάτη και άρα, πρέπει να είναι προσεκτικά σχεδιασμένο. Πιο συγκεκριμένα, θα χρειαστεί να εξηγήσεις στον καταναλωτή τι ιδιαίτερο, τι διαφορετικό σε σχέση με τον ανταγωνισμό μπορείς να του προσφέρεις. Όποια κι αν είναι η ιδιαιτερότητα του καταστήματος σου είναι σημαντικό να την παρουσιάσεις στην πρώτη σελίδα του φυλλαδίου σου. Σημαντικό ρόλο επίσης, παίζουν και οι προσφορές που θα επιλέξεις να δημιουργήσεις και να συμπεριλάβεις στο νέο σου φυλλάδιο, ώστε με αυτό τον τρόπο να καταφέρεις να υπερνικίσεις τον ανταγωνισμό και να προσελκύσεις νέους πελάτες που θα δοκιμάσουν τα προϊόντα σου.

Τελευταία Άρθρα

Αρχείο